Loading

Lydighed

Grenaa Politihundeforening – lektionsplan for lydighedshold efterår 2019.
Tidspunkt: Torsdage fra kl. 18.30 – 20.00 – I opstarter selv ved hvert fremmøde med at fordele jer på træningspladsen før fælles opstart 18.30.
Den første gang skal i lade hunden gå og tilvænne sig området indtil opstart. I 1. lektion introduceres I til en kontaktøvelse I skal anvende hver gang som opstart/opvarmning. Fra og med 2. lektion medbringes hver gang en skål, ske og noget godt /øvelsens teori, rekvisit og indlæringstrin introduceres ved 1. lektion og til foredraget.
Foredrag ved adfærdskonsulent Susanne Toft vil foregå torsdag d. 26. september i klubhuset kl. 18.30.
Mød op til et spændende foredrag om træning, leg, adfærd og meget meget mere. I er velkommen til at tage den bedre halvdel med til foredraget. Hunden holder fri.
Foreningen tilbyder flere trænings programmer. Glæd jer til intro i en spændene videreudvikling af lydighed igennem samarbejde og kontakt. Bemærk at Rally lydighed er på en mandag.
Der trænes i ca. 1 1/4 time. Vigtigt. Der afsluttes hver gang ved klubhuset. Der gennemgåes dagens træning, til næste gang, udfordringer, ris-ros, teori m.m.over en kop kaffe.
Mød frem med en ikke fodret, velluftet hund og medbring forskellige godbidder og to stykker legetøj/bideskind/bold. Belønningsvalget er væsenligt i forhold til at der kommer mange små belønningssekvenser under hele træningslektionen.
Hunde skal være i snor på p-pladsen.
Det vil være hensigtsmæssigt at melde afbud, hvis man er forhindret til en træningsaften.
Afbud pr. sms/mail/opkald til Instruktør Susanne Toft 21410139.
På glædeligt gensyn og med venlige hilsner Instruktør Susanne Toft.