Hvalpemotivation

Hvalpemotivation for civile hundefører

Hvalpemotivation i Dansk Politihundeforening, Grenaa afdeling er baseret på positiv forstærkning og foregår på hvalpens præmisser. Det skal være sjovt for både hvalp og hundefører.

Vor hvalpemotivation er ikke kun for politiets hundefører, men alle civile hundeejere kan deltage.

Hvalpeholdet træner på lørdage kl. 10:00 alt efter hvor meget hvalpen kan kapere. Efter træningen er der fælles kaffe med evaluering af dagens træning.

Hvalpetræningen er målrettet hvalpe der er fra 8 uger til ca. 6 måneder. 

På dette hold lærer hvalp og hundefører at få en god kontakt til hinanden, motivation til at træne og lære, arbejde med hvalpens byttedrift samt en grundlæggende lydighed.

Hvalpetræningen består af kontaktøvelser og lydighedsøvelser, der udbygger og forstærker samarbejdet mellem din hvalp og dig som hundefører. Du og din hvalp vil også blive introduceret til nogle af de øvrige momenter/øvelser der indgår i Politihundeforeningens lydighedsprogram.

Da en times hvalpetræning kan være meget lang tid at arbejde i for en hvalp, vil der blive skiftet mellem øvelser, teori og socialisering, så din hvalp ikke bliver alt for træt. Det er vigtigt at din hvalp oplever træningen positivt og sjovt, så den vil være motiveret til at lære mere og glæde sig til at komme igen.

Har du spørgsmål vedr. vores hvalpemotivation eller ønsker at starte på et af vore øvrige hold, som f.eks. lydighed eller Rally, så mød op til vor introduktion til nye hold på vor træningsplads på Næsgårdsvej 3B.