Socialisering

  • Socialiseringshold samles hver lørdag kl. 12.30 – hele året
    For nye hunde, kun efter aftale med foreningen, da man skal tilmelde sig gennem holdsport.

Din hund lærer at relatere sig hensigtsmæssigt til andre hunde og mennesker. Vi går tur med vore hunde uden snor og giver din hund positive oplevelser i naturen.

Socialiserings holdet træner ikke på samme måde hver gang.
På dage hvor det er så ekstremt varmt, tages der ekstra meget hensyn til hundene.
Gåturen bliver da kun til fri leg i runder langs vores skel og derefter med en pause i line,  sammen med egen eksklusiv vandskål. Hundene får således pauser, ro til at få vand og blive nedkølet.
Hundene er Pligtopfyldende uden konsekvens tænkning, derfor tænker vi gåtur og leg er det rigtige så den enkelte hund kan følge med på den gode idé – som de loyale væsener de nu engang er. Hundene mærker ikke nødvendigvis at deres leg og løb kan være på vej til at blive katastrofal i form af overophedning, eller dehydrering. Deres liv handler om at være tilstede lige nu i den spændene verden fyldt med forstyrrelser og indtryk.
Socialisering handler også om at hundene kan være i ro og lære tolerance sammen med andre hunde både med og uden line. Så når du kommer til socialisering, særligt på de varme dage, kan det være en fordel at du medbringer din egen vandskål.
God sommer og husk at skærme din hund i sommervarmen for alt det den gerne vil, men som vi ved kan være for varmt.

Betaling kr. 10 pr. gang, hvis ikke man har et medlemskab.

Henvendelse til Susanne inden første fremmøde, sendt evt. besked fra menuen kontakt – klik her.